Let God be praised, with reverence deep, Men’s Choir Sons of Korah – Alberta – Canada (volume 1)

 15,00

Uitverkocht

Catalogusnummer: ICM 217017
EAN: 8713986991942
Categorieën: ,
(1 klantbeoordeling)

Beschrijving

Men's Choir Sons of Korah - Alberta Canada; Director: Benita Mans, Pianist Rachelle Stoujesdijk & Joost van Belzen, Organist: Peter Wildeman.

1 beoordeling voor Let God be praised, with reverence deep, Men’s Choir Sons...

  1. Hans van den Berg

    In het segment van koormuziek ontbrak het lange tijd eigenlijk aan goede Engelstalige muziek. Waar er al Engelse koren gevonden konden worden, waren het toch vaak de traditionele hymns uit Engeland, vaak gezongen door jongenskoren, en dus met een typerend geluid: hoge stemmen, vaak wat serene liturgische muziek.
    Dit album is een verademing om naar te luisteren. Dat er Nederlandse namen op de hoes staan nemen we voor lief, het Canadese koor zingt fantastisch en brengt een warm geluid in onze huiskamers binnen, waarbij eerbied voor het woord doorklinkt in de zang en de muziek. Het is fijn te zien dat in de reformatorische wereld van gewijde muziek de muziek steeds meer volwassen lijkt te worden. Professioneel gezongen, goede verzorging en prima design van de albums, zo hoort het ook. Als we zingen voor de Koning dan mag dat ook best wel te horen zijn en een aantrekkelijk product geboden worden. Dit album is in ieder geval een album wat bemoedigd, een aanrader om zelf aan te schaffen of om weg te geven

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *